A kosara még üres

A fix körkötőtűk dícsérete

 

Nem akarsz bajlódni a szereléssel?

 

 

Úgyis csak egy hosszúságú damilt használsz?

 

Félsz, hogy a variálható tűk szétcsavarodnak? (Egyébként ez nagyon ritkán fordul elő, főként a fém tűvégeknél, és ha nincs megfelelően megszorítva...)

 

Nem kötsz olyan gyakran, hogy érdemes legyen készletet venni?

 

 

Akkor válassz az ízlésednek megfelelő fix körkötőtűt! A KnitPro kötőtűk között talán ebben a kategóriában a legnagyobb a választék! Minden igényre találsz megfelelőt!

 

Hosszúságuk változatos! Igazán apró dolgokhoz már 40 cm-es (és 60 cm-es) körkötőtűt is találsz. De van a megszokott 80 cm-es változat is, és ettől hosszabb is, amit nagyobb darabokhoz, vagy esetleg egyben kötött holmikhoz, óriási kendőkhöz is bátran ajánlok. A damilok ugyanolyan rugalmasak, mint a variálható változat! Egészen más, mint a régi egyen körkötőtűk merev damilja!

 

A tűk (tűvégek) is igencsak változatosak, méretükben és anyagukban egyaránt. Találunk olcsó kategóriás (de nagyon jó minőségű) fa (Basix Birch), bevonatos fém (Aluminum) és akril (Spectra) végűeket. De az exkluzív megjelenésű szuper sima, és gyönyörű színű Symfonie, a strapabíró Karbonz, a méretenként különböző színű bevonattal ellátott fém Zing, a csillogó-csilingelő Nova vagy a négyszögletes Cubics vagy Nova Cubics tűvégekkel is választhatunk fix körkötőtűt.

 

A jelenleg készleten lévő fix körkötőtűink közül itt válogathatsz:

Basix Birch
Basix Aluminium
Karbonz
Nova Metal
Nova Cubics

Symfonie Wood
Zing